esmaspäev, 21. aprill 2014

Kõik, mis te teete, teete endale!




















Alustame 100 päeva hommikujooksust. 53 päeva on joostud. Tunne on võimas. Taaskord tänan poisse, kes üldse lõid selle ürituse - ma poleks eal hakanud nüüd igal hommikul jooksmas käima (mitte vaid hommikuti, vb nädalas oleks max. paar päeva jooksnud) aga nüüd jooksen igal hommikul :)
Tean ennast, kui see üritus saab otsa siis mina jooksen edasi. Juba hea enesetunde pärast jooksen.


Kahjuks nädalavahetusel oli viimane virtuaaljooks. Seekord oli 3 päeva ja kolmel päeval võtsin osa. Minu parim aeg 5km oli 28 minutit ja 00 sekundit. Kahjuks seekord oli osavõtjaid ka vähe. Naistest kolmas koht pole mitte paha.

Endomondos on see kuu kõik vägagi roheline. Eile sai kõike tehtud: joosta, uisutada ja jalutada - kokku üle 20km. Täna sai taas kõike tehtud: joosta ja rattaga sõita - kokku üle 40km.
Kuna homme vanematel pulma-aastapäev siis homme võtan vaikselt, jooksma lähen kindlalt ja eks õhtu ole targem, kas jõuan midagi veel ära teha.





















Ja pean ära mainima kõige tähtsama asja - kolmapäeval osalen Jüriöö jooksus. Ma poleks eal oskand arvata, et mind kutsutakse jooksma. Olen väga uhke, põnevil ja samas ka kõige suurem pabistaja.


Kuna puuduvad koostisosad siis söön täna seda silmadega:
Singi-juustu pirukas
Koostis 4-le:
1 väiksem lillkapsas
1 muna
0,5 tassi (ca 50 g) riivitud mozzarellat
0,5 tl meresoola
0,5 tl punet
1/4 tl musta pipart
- täidis
3 sl tomatikastet
0,5 tassi riivitud mozzarellat või cheddarit
Sinki, pepperonit, salamit vm lihalõike
Punet ja riivjuustu peale riputamiseks

Valmistamine:
1. Soojenda ahi 220C-ni, kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja määri seda oliiviõliga
2. Riivi lillkapsas (võib kasutada köögikombaini, kuid mitte pulbriks lasta)
3. Tõsta lillkapsariis kaussi, lisa muna, 0,5 tassi mozzarellat ning maitseained ja sega hästi läbi
4. Laota saadud tainas küpsetuspaberile ja vormi suur ristkülik. Seejärel aseta plaat täpselt 10 minutiks ahju
5. Määri tainale tomatikaste, jättes paar sentimeetrit ühest pikemast servast vabaks
6. Laota järgmisena pool täidise juustust, seejärel lihalõigud ja peale ülejäänud juust
7. Spaatli või pannilabida abil keera pirukas kokku (võid ka küpsetuspaberiga kaasa aidata), jättes liitekoha alla. Sulge kergelt ka lühemad otsad
8. Lõika peale madalad sälgud ning riputa pisut juustu ja punet
9. Pane uuesti ahju 12 minutiks, välja võttes lase kindlasti enne serveerimist jahtuda






















PIDAGE MEELES:
Kõik, mis te teete, teete endale!

2 kommentaari:

  1. Vaatasin ka täna just seda retsepti. Niiet jüriööl jookseme koos. Ma vist kõige aeglasem lüli siiski :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma arvan enda kohta seda lüli sama, mida Sina arvad :D

      Kustuta