esmaspäev, 20. jaanuar 2014

Proovisin ära! ALOdrink

Kirjutasin paar nädalat tagasi, et sain proovimiseks ALOdrink jooke.


Nüüdseks on mul alles 5 pudelit, sisu tühi.












Uued 100% naturaalsed ja ülimalt maitsvad Aloe Vera mahlajoogid! 
Maitsvad ja värskendavad Aloe Vera viljaliha tükkidega joogid, mis ei sisalda kunstlikke lisaaineid - ei säilitus-, värvi-, lõhna- ega maitseaineid. Kõik joogid on ka gluteenivabad.

















ALO jooke on viis erinevat:
Alo Comfort - Troopilise maitsega. Virsikud, arbuus ja puhas aloe vera viljaliha mahl sisaldab hulgaliselt aminohappeid, vitamiine ja mineraale, mida Sinu keha aasta ringi vajab.
Alo COCO Wheatgrass - Kookosvesi, aloe vera mahl ja viljaliha, nisuvõrse mahl. Vähe suhkrut, palju vitamiine. Samas on toitev ja kaaliumirikkam kui banaan. Boonusena kaitseb organismi vabade radikaalide kahjuliku toime eest.
Alo Appeal - Aloe vera mahl ja viljaliha tükid, pomelo, roosa greip, sidrunimahl. Kõik, kes tahavad kiiret energialaengut, peaksid seda jooki proovima. Jook annab kiiret energiat ning elavdab ainevahetust, parandades naha üldist seisundit.
Alo COCO Peach + Kiwi - kookosvesi, aloe vera mahl ja viljaliha, virsik, kiivi. Tervislik, vajalikke mineraalaineid ja vitamiine sisaldav jook.
Alo Exposed - Aloe vera mahl ja viljaliha tükid, mesi. Sisaldabb hulgaliselt vitamiine, mineraale ning organismile vajalikke aminohappeid.



Vaieldamatu minu lemmikuks sai see:

Mulle meeldisid kõik need joogid aga Alo Exposed on midagi sellist, mida jooks koguaeg ja igal pool.
Hea ja värskendav jook.

Parim on iga ALO joogi juures see, et on viljalihaga












Kas teadsid, et aloe vera:

* sisaldab paljusid vitamiine, kaasa arvatud eluks nii vajalikku D-vitamiini
* parandab ainevahetust
* aitab kõhukinnisuse puhul
* sisaldab organismile vajalikke mineraale ja ensüüme
* väidetavalt aitab isegi vähiravi puhul....

See nimekiri võiks jätkuda lõputult ja vaieldamatult tuntakse aloe vera taime juba tuhandeid aastaid väga võimsa ravimtaimena.

Meie ei väida et ALO jookides sisalduv aloe vera mahl ja mõnusad viljaliha tükid Sind lausa tervendavad, aga me väidame julgelt, et need joogid värskendavad ja ravivad Su janu ja seda õige maitsval moel!
Vabasta looduse värskus! ALO meeskond





















Proovige ka teie ja võin kindel olla, et peale minu meeldivad need joogid Sulle ja Sulle ka https://www.facebook.com/AlOdrinkEesti
Tänan ALODrink Eesti, kes saatsid mulle proovimiseks koguni kõik nende valikus olevad joogid. Meeldivad mulle ja soovitan kindlalt ka teistele.


      






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar