reede, 17. jaanuar 2014

Proovisin ära! EMS- treening

Proovisin oma nahal ära selle EMS treeningu Healthy Attitude fitclub-is Tartus.

Kõigepealt, mis on üldse EMS treening?
Lihtsamalt öeldes on tegemist elektri-impulssidega, mida teatud võimsuse ja sagedusega lihastesse saadetakse. Nende impulsside tulemusena lihased kontakteeruvad ja neisse tekib pinge.

Vaid 20.minutiga EMS meetodi järgi treenides saavutad samasuguse tulemuse nagu 8 (45 min) treeninguga jõusaalis.


See jutt tundub nii hea ja muidugi häid asju mulle meeldib proovida.
Kui ei proovi siis ei saagi teada.

Muidugi googeldades saab ka väga palju lugemist just selle treeningu kohta.
Näit. see: http://www.ohtuleht.ee/548549/ems-treening-kosmonaudikostuumis-saledaks

















Ajasin taas kellaajad sassi ja jõudsin Healthy Attitude fitclub-i tund aega varem. See tunnike kulus marjaks ära. Sain palju infot treeningu kohta ja palju infot ka Healthy Attitude kohvi, jäätee, tee ja ka ploomide kohta.
Muidugi oli kõrvalt vaadata treeningut väga põnev. Huvitav, et inimene teeb lihtsaid liigutusi ja higi voolab - kõrvaltvaatajana tundus kõik nii huvitav aga samas ka hirmuäratav.

Kui kätte jõudis minu kord siis kõigepealt pidin ära jooma klaasi toasooja vett. Järgnes riiete vahetamine (PS! trenniriideid pole vaja kaasa võtta), panin selga klubi poolt saadud spetsiaalse pluusi ja jalga püksid. Pluusi peale tõmmati vest, mida eelnevalt niisutati veega. Puusadele ja tuharapiirkonnale pandi vöö.
Vest ühendati masinaga (trenazööriga). Treener rääkis, mis lihasgrupid läbi treenime. Järgnes lihasgruppide elektriimpulsside suurendamine (iga inimene teab oma piiri, kui vaja siis ka vähendatakse).
Ja treening võis alata.
Treener näitas ette harjutuse teatud lihasgrupile ja mina pidin järgi tegema. Keha surises ja vahel hingamine sootuks ununes, treener mitu korda tuletas meelde, et vaja hingata. Olin näost punane ja higine.
20 minutit kadus nii kiiresti, et ei saanud arugi kui juba trenn läbi.

Treener rääkis, et järgmised päevad võib lihasgrupid tunda anda.
Eile ei olnud midagi ja mõtlesin, et ju mulle ei mõjunud. Söön oma sõnu. Täna kõik lihased tundlikud.

Mulle meeldis see treening ja soovitan kõigile, minge ja proovige ära.
Ja mis kõige magusam, esimene treening maksab vaid 18 eurot!
http://www.hafitclub.eu/


Juhatajalt sain veel kingituse. Suured tänud juhataja Enelyle ja treenerile, kes lausa nautisid oma tööd naerusuil (mida koheselt panin tähele)

* Healthy Attitude COFFEE
* Healthy Attitude TEA

väikestes pakkidea
* Jääteed
* Kuivatatud ploomid

http://www.healthyattitude.eu/







Seda kohvi olen varem joonud ja juurde ostnud. Maitselt väga hea ja veel kasulik ka:
Ravimivaba toidulisand, mis on valmistatud erinevate taimeekstraktide segust. Tervisliku suhtumise kohvi kasutamine koos tervisliku toitumiskavaga aitab kehal ohutult söögiisu pärssida ning stimuleerib keha põletama rasvu ja kaloreid. Tervisliku suhtumise kohvi antioksüdantsed omadused tekitavad termogeneesi (sooja tootmist), mis omakorda suurendab rasvade ainevahetust. Kroom suurendab süsivesikute põlemist ja kiirendab ainevahetust. Harilik ženšenn aitab dieedi ajal energiataset hoida.

2 kommentaari:

  1. Tundub väga huvitav ja tõhus trenn. Peaks kunagi proovima :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Algul ajab surin naerma (nagu kõditamine). Kindlalt soovitan ära proovida. Äkki hakkab meeldima ja tahad vaid uuesti ja uuesti trenni minna :) PS! Kord nädalas soovitatav

      Kustuta