teisipäev, 19. november 2013

Kõik päevad pole vennad, sest...



...täna on meestepäev!
Head rahvusvahelist Meestepäeva.

Meestepäeva üheks eesmärgiks on wikipedia sõnadekohaselt: 
Tunnustada positiivseid meeseeskujusid; mitte ainult filmistaare ja sportlasi, vaid tavalisi mehi, kes elavad ausalt ja eeskujulikult.






















... ja homme on lastepäev!
Rahvusvaheline lastepäev; ka Ülemaailmne lastepäev on paljudes riikides 20. novembril tähistatav päev, mil 1959. aastal võeti vastu lapse õiguste deklaratsioon. Samal päeval, 1989. aastal, võeti ÜRO peaassamblees vastu lapse õiguste konventsioon, mis kohustab kõikide maade valitsusi tagada lastele hea elu.
Üleskutse tähistada lastepäeva esitas ÜRO Peaassamblee aga juba 1954. aastal. Sealjuures jäeti igale riigile vabadus ise valida lastepäeva tähistamise viis ja kuupäev. Eestis tähistatakse konventsiooni aastapäeva lapse õiguste nädalaga, mil korraldatakse mitmesuguseid temaatilisi üritusi.
Selle päevaga tähistatakse ülemaailmset lastevahelist vennaskonda ja tegevust maailma laste heaolu edendamise nimel. http://et.wikipedia.org/wiki/Rahvusvaheline_lastep%C3%A4ev
























Minu härrale on lilled ostetud (ootavad teda laual koos tervitustekstiga), parmesani-ahjukana ahjus, hapukooresalat valmis tehtud. Kõik on valmis.



Mis puutub homsesse lastepäeva siis kahjuks batuudikeskusesse minna ei saa, sest laps hakkaks hüpates veel rohkem köhima. Lepime kinno minekuga vms.


Hommikul sõidan Viljandi jõusaali rühmatreeningusse - jah ma ootan, igal kolmapäeval peale trenni, uut kolmapäeva, sama trenni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar