pühapäev, 17. november 2013

Loe ja mõtle...

...kas ka Sina oled KADE!


MIS ON KADEDUS?
Kadedus on kurbus selle pärast, et kellelgi teisel läheb hästi. Kasuahnus ja kadedus on alati kõrvuti, kuna nende kavatsused langevad kokku – soov omada ja saada midagi olulist ja vajalikku. Kade inimene tunneb ärritust ja rahulolematust. Ta ei pruugi rahulikult magadagi, kui tema naaber või tuttav saab enesele midagi niisugust, mida temal ei ole. Tema alateadvuses kujuneb teise inimese hävitamise programm, või selle asja hävitamise programm, mille tõttu tema kadedus on tekkinud. Lisaks sellele tekib ka oma maailma hävitamise programm. Kadedus tekitab tohutu teadliku ja alateadliku agressiooni. Kristlus ei pea seda asjata üheks seitsmest surmapatust. Kadedus on äärmiselt purustav nii kadetsejale kui ka kogu universumile. Kade inimene ei mõista, et ta astub välja kogu ümbritseva maailma vastu. Ta ei teadvusta enesele oma kohta ja tähendust universumis. Ta ei tea ega usu, et universum ise hoolitseb tema eest ja annab talle just seda, mida ta vajab. Inimene võib saada elus kõik, mida ta soovib, igasuguseid materiaalseid ja hingelisi hüvesid. Selle jaoks on vaja lihtsalt avaneda universumi jõududele. Kadedus segab seda tegemast. See hukutav tunne muudab inimese agressiivseks ja suletuks. Kui teis on kadedus, siis looge programm sellest vabanemiseks.
Esmajärjekorras kasutage millegi saamiseks oma elus külluslikkuse põhimõtet. Selle põhimõte on väga lihtne. Universum ja jumal on külluslikud ja teie olete väärt saama elus kõike, mida vajate. Ja tehke seda heasüdamlikult, puhaste mõtetega.
Soovige võimalikult sageli siiralt õnne teistele inimestele. See on suurepärane ravim kadeduse vastu. See aitab ja vabaneda paljudest haigustest ja probleemidest, mida kadedus tekitab. Soovige edu oma lähedastele, oma naabrile, linnale, valitsusele, oma riigile, teistele riikidele, planeedile Maa, teistele tsivilisatsioonidele.
Soovides õnne  ja head teistele, tõmbate õnne ka oma ellu.

Õppige rõõmustama teiste inimeste õnne ja edu üle. Niiviisi tõmbate samuti edu ja õnne oma ellu...



Kadedus
  • Suurus äratab kadedust, kadedus tekitab pahatahtlikust, pahatahtlikus sigitab valesid.
  • Armastus vaatab läbi teleskoobi, kadedus läbi mikroskoobi.
  • Kadedale inimesele halvim kink on palee... kust avaneb vaade teisele, veel paremale paleele.
    • Leonid S. Sukhorukov
  • Sa ei saa olla kade ja õnnelik samaaegselt.
    • Frank Tyger
  • Kaastunne on elavatele, kadedus surnuile.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar